THE ANGEL STONE
EMPOWERMENTWanneer een Angel Stone geactiveerd is en je deze bij je draagt, word je constant bijgestaan door een speciale engel die je beschermt, geneest en bijstaat.

Deze speciaal aan jou persoonlijk toegewijde engel, draagt bij aan je genezing, je gevoel van vreugde en plezier. Een steen is genoeg voor jezelf en voor het gebruik in persoonlijke healings en in afstands behandelingen.

Geplaatst onder je kussen bevordert deze een goede nacht rust. Geplaatst in een kamer, dan zal deze energie vreugde en ontspanning brengen in de sfeer.

Water kan worden opgeladen door deze Angel Stone tegen het glas te houden. De cellen in je lichaam kunnen het water beter opnemen waardoor je er jonger en gezonder uit gaat zien.

Kortom........... met de Angel Stone Empowerment maak je een levende batterij die je doorlopend voorziet van engelen-energie. Leuk en extreem simpel. Dit systeem is uitermate geschikt voor gevoelige kinderen, Indigo en Crystal kinderen.

Je hebt aan een steen genoeg, maar je kan er natuurlijk zoveel maken als je zelf wilt.

Voordeel van een Angel Stone:
Ze nemen geen negatieve energie op en hoeven dus niet gereinigd en opgeladen te worden. Iets wat je normaal bij Kristallen wèl zou doen.

Design downloaded from free website templates.