Shamballa MDH

              

Shamballa is net als Reiki, werken met Energie en staat voor Universele Levensenergie.

Shamballa zelf betekent Onvoorwaardelijke Liefde.

De kern waar het bij Shamballa om gaat is Liefde, Liefde en Vrijheid.

Liefde voor jezelf en het aangeboren weten dat je verbinding hebt met
Vader/Moeder God en de hele schepping.
Vrijheid van alles wat dat weten in de weg staat. Vrijheid om te weten wie je bent en om in je eigen Kracht te gaan staan, om in je Meesterschap te stappen.

In een Shamballa workshop zal je meditaties meemaken die zo ontworpen zijn dat ze je helpen alle oude emotionele resten, die je al vele levens lang met je meedraagt, op te ruimen. Daarna zul je gevuld worden met de Shamballa energieën en verbonden worden met de bron van deze energieën, zodat je ze kunt oproepen wanneer je dat wenst. Het voornaamste doel van deze zuiveringen en initiaties is je eigen evolutionaire ontwikkeling.

Naarmate jij jezelf ontwikkelt, maak je het voor de rest van de wereld gemakkelijker om in je voetsporen te stappen. je helpt het collectieve bewustzijn - en onderbewustzijn - van de mensheid om zich uit te breiden en te groeien in het bewustzijn van Liefde. Als een soort ‘'bijproduct'', kan je de Shamballa energieën ook aanroepen om je te helpen heling mogelijk te maken, zowel voor jezelf als voor anderen.

De opgestegen meester Germain verzekert ons dat de Shamballa energieën nu deel uitmaken van een energetisch netwerk rond de Aarde. We kunnen deze op elk moment gemakkelijk aanroepen.

De oorsprong van het Shamballa systeem, zoals we dat nu kennen, ligt ver weg in de prehistorie. In die tijd was Germain geïncarneerd in Atlantis. Hij ontwikkelde het orginele systeem, om de zielen die in de laagste vibraties leefden en gebruikt werden als slaven, te helpen in hun evolutieproces. Hij wilde deze slavernij onacceptabel maken en de zielen bervrijden uit hun slavernij en ontwetendheid.. Tegenwoordig is het Shamballa Systeem veel uitgebreider, omdat we nu klaar zijn voor veel hogere energiefrequenties. Maar de bedoeling is hetzelfde, ons te bevrijden van onze slavernij en onwetendheid, om ons in de Liefde en de Vrijheid van ons eigen Meesterschap te brengen.

Wat betekent het om een Meester te zijn? Het betekent niet het sterker zijn dan anderen. Het is heel eenvoudig Het betekent om Meester te zijn over onszelf. Elke ware Meester zal je dit vertellen.

Nu is de tijd om alle onnodige programma's vanuit het verleden los te laten en je voor te bereiden op het ontvangen van nieuwe energieen die binnen komen. Om deze energie na je initiatie te activeren, roep je haar gewoon aan door te zeggen: ‘'Shamballa On'' (Shamballa aan). Je hoeft het niet uit te zetten, de energie weet wanneer het werk is gedaan... Geen ingewikkelde linker-hersenhelft spoken die je willen overtuigen dat je het niet kan of het niet waard bent of meer van dat soort onzin. Zulke gedachten en gevoelens hebben geen plek meer in het leven van diegenen die in hun Meesterschap van Liefde stappen.

 

Design downloaded from free website templates.