Seichem
Seichem is een onderdeel van het Helingsysteem tera-mai, behorend aan Kathleen Milner, Medium van Helende Energieen. Onder deze helende energieen vallen o.a. Reiki (aarde), Sakara (vuur) , Sophi-El (water)  en Angeliclight (Lucht/ether en het gebied van de Engelen, Gidsen en Helpers).

 

Reiki (aarde)
Reiki is verbonden met het element aarde, deze energie voelt warm en koud aan, net als de oppervlakte van onze planeet. Sommige mensen denken daardoor, dat het energie is, die van de aarde komt. Dat is niet zo. Reiki komt zoals alle stralen uit de kosmos. Het is een energie die primair het basischakrum helpt te openen. Dat betekent dat Reiki helpt te openen naar liefde voor het leven hier op aarde. Zo heeft Reiki het vermogen in zich, mensen te openen naar de moeilijkheden in hun leven. Wie zijn problemen durft aan te kijken, heeft ze al half opgelost. Dat is de kracht van de Reikistraal. Reiki leert de mens dat de liefde ook hier op aarde te vinden is. Dit helpt ze te accepteren om hier op aarde te doen wat nodig is. Reiki werkt op alle niveaus, geestelijk, lichamelijk en emotioneel.

 

Sakara (vuur)
Sakara is verbonden met het element vuur. Niemand, zelfs geen wetenschapper, kan het Element vuur op zich, als verschijnsel, uitleggen of definiëren. Dat komt omdat vuur uit de 4e dimensie komt en licht uit de 5e dimensie. Het is zo goed als onmogelijk om verschijnselen uit de 4e en 5e dimensie te verklaren aan de hand van onze beperkte 3 dimensionale kennis.
Sakara brengt een regenboog van beschermend licht die de aura omringt. Sakara werkt in de Aura en reinigt de Chakra's, het brandt door blokkades en weerstanden heen die in de fysieke, mentale, emotionele en andere fijnstoffelijke lichamen aanwezig zijn en transformeert ze. Sakara voelt aan als kleine elektrische impulsen die door je handen gaan.

 

Sophi-El (water)
Sophi-El is verbonden met het element water, het is zowel zacht als doortastend zoals het water zelf.
Sophi-El dringt diep door in het emotionele lichaam om de kern, 'oorzaak en gevolg' van de verstoring/blokkade te vinden. Sophi-El opent het hart zodat men weer liefde kan ontvangen en weer mededogen kan hebben.
Sophi-El in combinatie met de andere stralen van heling zal de personen die ermee behandeld worden het gevoel van vreugde brengen en het gevoel van : "Ik verdien het om gelukkig te zijn’’.

 

Angeliclight (lucht/gebied van de Engelen)
Angeliclight is een tweevoudige Straal, die bestaat uit het element lucht en het gebied van de Engelen, de Heilige Geest en je Hogere Zelf.
Het element lucht drukt de kwaliteit uit van communicatie. Bij heling wordt de effectiviteit van het derde oog en het keelchakra aanzienlijk verhoogd. Een ander aspect van communicatie is de stem of de kracht van het gesproken woord. Angeliclight verhoogt deze kwaliteit, dat is de reden waarom zij die geïnitieerd worden in Angeliclight een gedisciplineerde geest moeten hebben en zich bewust moeten zijn van hun woorden. 

Reiki en Sophi-El zijn vrouwelijke energieen, Sakara en Angeliclight zijn mannelijke energieen, waardoor je als heler een goede balans hebt bij het werken met Helings-energieen...
11 mei 2010
Design downloaded from free website templates.