Quantum Reiki
Quantum Reiki Healing is een combinatie van Reiki met andere energieën.


Natuurlijk is alles energie maar ik wil hiermee een pakketje maken gericht op de botten en gewrichten van het menselijke lichaam. Reiki stroomt waar het nodig is en drukt de blokkades aan de kant. Het is deze universele levensenergie die door ons heen stroomt en ons omringt. Het systeem is heel eenvoudig, je hoeft slechts je handen op jezelf of anderen te leggen om de enrgie te laten doorstromen. Het gaat door kleding, gips enz. heen.

De toepassingen van Reiki zijn onbeperkt. Reiki versterkt het zelfgenezend vermogen van de mens.

Reiki is stress-voorkomend en ondersteunt bij emotionele problemen. Reiki verlicht pijn en kan bij (ernstige) chronische ziekten worden toegepast. Reiki is zeer effectief als eerste hulp bij ongelukken en bevat de vier elementen:

 

1.  Reiki = Aarde

2.  Sakara = Vuur

3.  Sophi-El = water

4.  Angeliclight = Lucht

 

Quantum Reiki helpt door je handen op te leggen en een ademhalingstechniek toe te voegen spontaan de ruggengraat recht te zetten d.m.v energie zonder je botten te kraken. Door te luisteren naar je handen kun je voelen wat er verandert in het lichaam van jouw cliënt nadat je iets hebt toegevoegd. De intentie die je hebt is dat de energie elkaar raakt. Dit bevordert een optimaal balans en gevoel van welzijn in jouw leven. Deze toegevoegde bonus van energie helpt je te helen van ongewenste spanningen, pijn en vermoeidheid dat waarschijnlijk is veroorzaakt door een verwonding of door het milieu.

Ben je ooit een ruimte binnen gestapt en kreeg je meteen een onaangenaam gevoel, of voel je je leeg gezogen op je werk door iemand om je heen?
Dit wordt veroorzaakt door een giftige energie milieu.

Je werkt met de intelligentie van het lichaam. Je trekt de energie van de cliënt omhoog naar jouw eigen energie. Je eigen energie gaat hoger en laat de cliënt proberen mee te gaan. Dan ga je er een ademhalingstechniek aan toevoegen en eventueel een kleur. Bij alles wat je doet laat je de universele levensenergie stromen. 
Design downloaded from free website templates.