The Orb of Life

Orb of life is door ole Gabrielsen via channeling ontvangen en sindsdien in gebruik bij healers. Het is niet zo populair als zijn andere creaties zoals Kundalini Reiki, maar wel byzonder om ermee aan het werk te gaan.

De Orb of Life is een energie bol die je na de eenmalige ´´inwijding­´´ krijgt doorgegeven en je daarna de mogelijkheid geeft om zelf orbs te creeren voor elk specifiek doel voor jezelf en voor anderen. Orbs zijn intelligente energiebollen die je met je eigen intenties maakt en je altijd zullen helpen als je dat verzoekt. Ze kunnen ons bij staan in ons dagelijks leven, bij ons energetisch werk en diverse situaties in ons leven. Omdat je ook zelf creaties kan maken zijn de mogelijkheden eigenlijk niet samen te vatten.

Je eigen creativiteit is de grens van de mogelijkheden. Besef wel dat de Orb of Life ook zijn beperkingen kent en niet in matriele zin gebruikt kan worden, zoals veel geld verdienen e.d.

De Orb of Life zal standaard boven je hoofd geplaatst worden en zal je lichaam verzadigen met zijn krachtige energie. Je hoeft zelf geen moeite te doen om te visualiseren om de Orb voor je geest te halen maar de meesten ervaren hem als een bol licht, vaak blauw-zilver kleurig die boven je hoofd zweeft. Anderen zien een fel witte licht of een goud kleurige bol die alle kleuren van de regenboog uitstraalt.

Je kan daarnaast ook instructies geven als je dat wilt. Het is heel eenvoudig, vertel in je eigen woorden wat je wilt wat het moet doen en het zal je intentie automatisch volgen.

Voorbeelden hiervan:

Orb of Life, reinig al mijn chakra's, één voor één.

Orb of Life, laad dit voorwerp, water, hanger of ander item, op met je energie/kracht. Na een halve minuut is het voorwerp opgeladen.

Orb of Life, reinig deze kamer van alle negatieve energieën.

Als je bezig bent om iemand te healen, dan kan de Orb of Life je ook daarbij helpen. Zeg gewoon wat het moet doen en het gebeurt echt:

Orb of Life, geef (naam cliënt) de levenskracht die hij/zij nu nodig heeft.

Orb of Life, reinig alle chakra's van (naam cliënt), één voor één etc.

Design downloaded from free website templates.