Fairy Realms Reiki


Fairy Realms Reiki is een vorm van Reiki die specifiek is afgesteld op het genezen van de natuurlijke omgeving en op het genezen met behulp van de natuurlijke omgeving. Het wordt aanbevolen om eerst een vorm van traditionele reiki te bestuderen en de regels hiervan te begrijpen.
De kleuren die met FRR geassocieerd worden zijn Groen en bruin. FRR is gericht op de natuurlijke omgeving. Het richt zich op het ondersteunen van de groei van planten en dieren, het reinigen van de aarde van gifstoffen,aarden en het onderhouden van contacten tussen de mens en het Feerijk. Het is een perfecte methode om te gebruiken in de tuin en om planten en bossen te helpen in hun groei, het ondersteunen van het henezingsproces van dieren, en het openen van de spirituele centra om te kunnen communiceren met feeen en andere natuurwezens. Het is aangeraden dat sessies met mensen of dieren buiten gedaan worden in een natuurlijke omgeving, waar aardende energie volop aanwezig is. Wees niet verbaasd als je de aanwezigheid van feeen of natuurgeesten voelt terwijl je bezig bent.

 

Level 1

Zoals met andere vormen van Reiki is Level 1 gericht op de fysieke aspecten van genezing. Deze energie kan helpen bij de groei en bloei van planten en genezen van dieren. Je kunt je richten op een individuele plant, maar ook een ecosysteem zoals het Regenwoud. Als je deze energie gebruikt, moet de kleur groen voor groei naar voren gebracht worden. Als je deze energie gebruikt om te aarden, moet de kleur bruin gebruikt worden.

FRR kan ook gebruikt worden tijdens meditatie. Zoals met andere vormen van Reiki is afstandswerk niet alleen mogelijk, maar zelfs aangeraden.

 

Level 2

Level 2 vertegenwoordigt het genezen van de emotionele aspecten van onszelf en de planeet. Op dit moment wordt de aarde omver gehaald en misbruikt op een niet eerder voorgekomen niveau. De aarde voelt zich getraumatiseerd, net als vele planten, dieren en natuurgeesten.

Het symbool voor dit level helpt in het genezen van emotioneel trauma, welk geassocieerd wordt met het vernietigen en manipuleren van het ecosysteem. Deze energie kan ook worden gebruikt om getraumatiseerde dieren en mensen te steunenin hun genezing. Het gebruik van deze energie voor het genezen van emotioneel trauma, is net zoals bij Level 1.

 

Level 3

Het Master Level van deze energie is voornamelijk gericht op activering en inwijding van chakra's.

 

FRR is een prachtige energie om te gebruiken in de natuurwereld. Feeen zijn mooie, liefdevolle wezens die hier zijn om de aarde te helpen bij het groeien en ontwikkelen.

Feeen zijn ook hier om de aarde te helpen gezond te zijn en groeien zodat wij mensen hier kunnen leven en onderdeel kunnen zijn van de mooie overvloed die ons gegeven wordt.

Zij hebben ons gevraagd de FRR-inwijding gratis door te geven!
Design downloaded from free website templates.