Earth Realization Energy®

earth-in-her-harnds.jpg

 

Earth Realization Energy® is een gechannelde energie.

Met deze channeling zijn ook verschillende symbolen doorgekomen die niet alleen werkzaam zijn alleen vanuit de Kosmos, maar ook de werking hebben van de kracht van Moeder Aarde. Ze hebben een werking die alles te maken heeft met de kracht in de mens zelf en de emoties waar mensen vaak mee te maken hebben.

De Symbolen:

  • Het Symbool Ri (Bescherming, Reiniging, Zuivering en het Hogere)
  • Het Symbool Zi (Heft blokkades op in denkpatronen en helpt om vaker de intuitie te gebruiken)
  • Het Symbool EMO (brengt eigen Liefde, Respect voor zichzelf)
  • Het Symbool POW (Zorgt ervoor dat de energie in jezelf in balans blijft)
  • Het Symbool Earth (Staat voor energie vanuit de Aarde, het geaard zijn, wat we nog al eens vaak willen vergeten. Moeder Aarde heeft ons veel meer aan energieen te bieden dan we denken of weten.)

De symbolen zijn afkomstig uit de oudheid rondom het jaar 900. Vanaf dat moment werkt de mensheid al met Symbolen om steviger op de aarde aanwezig te zijn.

De symbolen werden gebruikt om mensen dichter naar zichzelf toe te doen groeien. Zich bewuster laten worden dat er zoveel is om van te genieten. De symbolen kunnen Lichamelijke en Geestelijke ongemakken doen verlichten, waardoor het bewustzijn versterkt wordt en we alerter zijn op onszelf en onze omgeving. Het is geen vervanging van reguliere geneeskunde, maar kan wel een prettige aanvulling zijn. De symbolen mogen ook op baby's en kinderen gebruikt worden.

Dat we als mens veel emoties hebben is iets wat bij het leven op Aarde hoort. Toch merken we vaak genoeg dat we in deze emoties blijven hangen, wat ons belemmert om verder te groeien in het leven en ons zelfvertrouwen te vergroten. Ze helpen ook om b.v. zware emoties te verwerken en te verzachten.

Doelstelling Earth Realization Energy®:

  • Er is maar 1 inwijding,
  • Er wordt een vastgesteld laag bedrag gerekend voor de inwijding,
  • De inwijding mag na registratie doorgegeven worden.
  • De Inwijding van de Earth Realization Energy® is bestemd voor Personen vanaf 18 Jaar.

 

De Earth Realization Energy® kan met alle andere vormen van reiki gebruikt worden, De symbolen kunnen heel goed gecombineerd worden met andere vormen van energie of symbolen en zal deze dan ook niet belemmeren.
Maar kan juist een fijne aanvulling zijn, waardoor we ten alle tijden bij onszelf kunnen blijven.

Je kunt ze gebruiken voor jezelf wanneer je een zware dag in het vooruitzicht hebt. Of als je al met energie werkt: voor je iemand gaat behandelen, zodat je niet weggetrokken wordt uit le eigen energie door de energie van de ander.
Zo blijf je makkelijker in je eigen kracht staan.
Je kunt de symbolen ook gebruiken voor andere mensen.

 

Soms vergeten we wel eens mens te zijn en ons bewust te zijn van onze energie om ons aardse stukje op een voor ons zo goed mogelijke manier af te maken.

 

 

 

  Kosten: € 50,- inclusief syllabus.


Design downloaded from free website templates.